Abrasiv skæring

Abrasiv vandstråleskæring eller ren vandskæring

KONTAKT OS for et godt tilbud på skæring med vand – Små som store serier:

 

Få et godt tilbud på abrasiv vandskæring . Vi leverer fra dag til dag . Vandskæring i Jylland, Vandskæring på Sjælland, Vandskæring Fyn og øerne

Abrasiv skæring : AquaCut ApS maskinfabrik beskæftiger sig udelukkende med vandstråleskæring, såvel ren som abrasiv skæring Det er vores kernekompetence og vi fokuserer alene på dette ene forretningsområde.

 

Abrasiv skæring : Vi har mere end ti år på bagen i branchen med vandskæring, og vores fokus ligger på korte leveringstider , fleksibilitet og det gode samspil kunden og os imellem.

Vi kan tilbyde en økonomisk, fleksibel og miljøbevidst klimarigtig forarbejdningsmetode med vandstråleskæring.

Vi klarer både små og store serier med emnetykkelse fra 0,5 til 250 mm. Om det er maskin- eller autodele, skilte, logoer, skulpturer, eller andet er fuldstændig underordnet. Hos os ser vi hellere muligheder fremfor begrænsninger, når det kommer til materialeforarbejdning.

Vi har med landets bedste know-how arbejdet med udvikling af skæring af mange forskellige materialer, herunder både messing og aluminium.

Vi anvender følgende skæreteknologier i vores virksomhed: Den abrasive skæring til de lidt hårde materialer, og den almindelige rent-vand skæring for bløde materialer. – vandet pumpes op til et tryk på 4000 bar og dette ledes igennem en dyse på 0,1 mm. Vandet tilsættes sandkorn, og der kan herefter skæres i så godt som alle materialer.

Ønsker du et godt tilbud på vandskæring af aluminium, plexi glas, plastic, kork, stål, glas, sten og andre materialer, eller har du spørgsmål generelt vedrørende skæring med vand – så kontakt os nedenfor . Tak for din interesse !

 

Vandskaere.dk

v/AquaCut ApS

Søndergade 30, Hal 4, Terp

8920 Randers NV.

 

Telefon: 86 47 85 58

Fax: 86 47 85 59

E-mail:

CVR/EU Vat No.: 30738802

 

Kristian mobil: 21 44 85 58

Jakob mobil: 21 48 85 58

 

vandskæring, abrasiv skæring, vandskæring i aluminium, vandskæring i Nordjylland, vandskæring Midtjylland, vandskæring Lolland, vandskæring Falster, vandstråleskæring i messing, vandskæring Randers, vandskæring Thisted, vandskæring Skjern, abrasiv skæring Herning